Мікрозелень Кольрабі - це апетитні зелені паростки з пікантним смаком, дуже ніжні, навіть солодкуваті (за рахунок вмісту моно- і дисахаридів), без гостроти, соковиті і хрусткі.
Мікрозелень Кольрабі містить у великій кількості цілющу органічну сполуку рослинного походження під назвою сульфорафан (стримує розвиток злоякісних клітин) і природний антиоксидант - аскорбінову кислоту.
Мікрозелень Кольрабі має потужний оздоровлюючу дію, сприяє очищенню організму від шлаків, покращує розумову роботу і тонізує організм. Є засобом профілактики всіляких інфекційних захворювань. Вживання в їжу паростків кольрабі сприяє нормалізації обміну речовин. Особливо корисна ця зелень людям із захворюваннями серця і діабетикам. Цей вид капусти має високу харчову цінність, будучи багатим джерелом вітамінів: вітаміни групи В (В1, В2, В6 і В9), а також РР, А, К і Е, вітамін С, якого в ній не менше, ніж у ллимоні Ідеальна добавка в салати, м'ясні гарніри і готові страви.