Ваш кошик порожній
Культура | Спосіб, час обробки | Норма витрати препарату |
Картопля | розкласти посадковий матеріал одношарово та обприскати, дати протруєним бульбам підсохнути та висадити в грунт | 60 мл на 800-1000 мл води на 60 кг посадкової картоплі |
Томати, капуста, перець, баклажани | замочування кореневої системи розсади в робочому розчині протягом 1 години перед висаджуванням у грунт. Замочувати лише кореневу систему. | 10 мл на 1 л води |
Плодово-ягідні культури (саджанці) | Перед висадкою готують спеціальний розчин, який в народі називають «бовтанкою», яка складається з глини, перегною та води в співвідношенні: 1,0 кг:1,0-1,2 кг:1,5-1,6 л. Потім в окремій ємності готують: 30 мл Матадор додають до 1,5 л води та ретельно перемішують. Цієї суміші достатньо для обробки 50-60 саджанців плодово-ягідних культур | 30 мл на 1,5 л води |