Ваш кошик порожній
Культура | Шкідливі об`єкти | Норма витрати препарату, мл/ сотку | Норма витрати робочої рідини, л/сотку |
Яблуня | Борошниста роса, парша | 1,8-2,2 | 8-10 |
Томати | Борошниста роса | 1,5-2,0 | 4-6 |
Груша, яблуня | Борошниста роса, парша, альтернаріоз | 1,8-3,6 | 8-10 |
Вишня, черешня, слива, абрикос, персик | Моніліоз, кокомікоз, бура плямистість, клястероспоріоз, полістигмоз, борошниста роса | 3,0-3,5 | 8-10 |
Виноград | Оїдіум, чорна гниль, чорна плямистість | 1,5-3,0 | 8-10 |
Смородина | Борошниста роса | 3,0-3,5 | 2-3 |
Суниця | Борошниста роса | 2,5-3,0 | 4-6 |
Огірки, кабачки, дині, кавуни, баклажани, перець | Борошниста роса | 2-3 | 2-3 |
Томати, картопля | Альтернаріоз | 3-5 | 2-3 |
Морква | Борошниста роса, іржа, альтернаріоз | 2,5-5 | 2-3 |
Троянди, хризантеми, гвоздики | Іржа, борошниста роса, чорна плямистість | 2,5-3,0 | 2-3 |
Хміль | Борошниста роса | 2-2,5 | 5-6 |
Соя | Борошниста роса, іржа, альтернаріоз | 2,5-5 | 2-4 |
Ріпак | Альтернаріоз, фомоз, борошниста роса | 2,5-5 | 2-4 |
Буряки цукрові | Церкоспороз, борошниста роса | 2,5-5 | 2-3 |