Категорії
Аврора (Aurora), жимолость камчатська

Аврора (Aurora), жимолость камчатська

Виробник ТМ "Декоплант"
Модель: Honeysuckle Aurora
Наявність: Немає в наявності
Ціна 0.00грн
- +
    - АБО -   В улюблені
Порівняти
Жимолость камчатська Аврора (Aurora)
Жимолость Аврора - великоплідний канадський сорт середнього терміну дозрівання, входить в трійку найкращих сортів світової селекції жимолості.
Терміни дозрівання: ягода дозріває з кінця червня до початку серпня. Урожайність дуже висока, становить приблизно 5-6 кг з куща
Характеристика ягоди: ягоди подовжені, великі, вагою до 2 гр, мають подовжену форму, що нагадує сливу. Шкірка щільна, темно-синього кольору з восковим нальотом на поверхні. Смакові якості дуже яскраві, плоди мають приємний десертний смак - солодкі, без гіркоти, соковиті. Ніжні м'які плоди мають легким ароматом.
Дегустаційна оцінка стиглих, зібраних плодів 4.8 балів
Ростові особливості сорту: кущ щільний, прямостоячий, у висоту досягає 120 см а шириною 70-80 см.
Важливим, для великої ягоди є те, що вони досить довго не осипаються.
Стійкість до хвороб і шкідників: сильна, міцна рослина, рідко піддається нападу шкідників.
Запилювачі: для запилення і гарноi врожайності необхідно висаджувати кілька кущів: купуйте різні, квітучі одночасно сорти, але кращі запилювачі: Індиго Джем, Тундра, Бореалис, Ханібі.
Зимостійкість: має дуже високу посухо- та морозостійкість.
Головні переваги жимолості: регулярне плодоношення, крупноплодность, врожайність, десертний смак плодів, високий рівень стійкості до хвороб і шкідників.
Ягоди жимолості багаті вітамінами, мікроелементами (магній, залізо, мідь, йод), містять аскорбінову кислоту. Дуже смачні свіжі, а після сезону в сушеному вигляді, замороженому, у вигляді джему, соку і наливок.
Регулярне вживання жимолості - гарантія відмінного імунітету і відмінна профілактика ГРЗ, бронхіту.
Виробник: ТМ "Декоплант".
Саджанець із закритою кореневою системою
Залежно від клімату, в якому виростає жимолость, вміст цукру і кислоти в ягодах різниться. В умовах сухого жаркого клімату збільшується вміст цукру, зменшується кислотність, однак при цьому збільшується кількість дубильних речовин, від чого у ягід з'являється слабка гіркота. Під вологе прохолодне літо в плодах навпаки підвищується кислотність і вміст вітаміну С.
До збору ягід жимолості приступають через 5-7 днів після початку дозрівання. За цей нетривалий час значно поліпшується смак ягід завдяки накопиченню цукрів і зменшення кислотності.
Зимостійкість: має дуже високу посухо- та морозостійкість.
Головні переваги жимолості: регулярне плодоношення, крупноплодность, врожайність, десертний смак плодів, високий рівень стійкості до хвороб і шкідників.
Ягоди жимолості багаті вітамінами, мікроелементами (магній, залізо, мідь, йод), містять аскорбінову кислоту. Дуже смачні свіжі, а після сезону в сушеному вигляді, замороженому, у вигляді джему, соку і наливок.
Регулярне вживання жимолості - гарантія відмінного імунітету і відмінна профілактика ГРЗ, бронхіту.
Виробник: ТМ "Декоплант".
Саджанець із закритою кореневою системою
 
 

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Грінландія © 2024
mail: info@greenlandia.com.ua