Категорії
Бакчарский Велетень (Bakcharian Giant), жимолость

Бакчарский Велетень (Bakcharian Giant), жимолость

Виробник ТМ "Декоплант"
Модель: Honeysuckle Bakcharian Giant
Наявність: Немає в наявності
Ціна 0.00грн
- +
    - АБО -   В улюблені
Порівняти
Жимолость Бакчарский Велетень
Жимолость Бакчарский велетень - одна з найбільш великоплідних представниць культури, справжній рекордсмен!
Терміни дозрівання: ягода дозріває з середини червня
Характеристика ягоди: ягоди дуже великого розміру, середня маса - 1,8 гр, максимальна вага до 2,5 гр, довжина - 4-5 см, діаметр - 1,2 см, злегка асиметричні, подовжено-овальної форми, м'які, зі слабобугристою поверхнею і сухим рубчиком. Шкірочка середньої товщини, темно-синього кольору, з сильним восковим нальотом, іноді під шкiрочкою присутня порожнеча. Смак м'якоті - десертний, ніжний, кисло-солодкий (з перевагою до бiльш солодкого).
Дегустаційна оцінка - 4,8 бала.
Транспортування плоди цього сорту жимолості переносять відносно добре.
Ростові особливості сорту: сильнорослий кущ висотою до 2 м, гілки розлогі, крона овальна.
Ступінь обсипальння зрілих ягід - середня.
Стійкість до хвороб і шкідників: сильне, міцне рослина, рідко піддається нападу шкідників.
Запилювачі: для запилення і гарноi врожайності необхідно висаджувати кілька кущів: купуйте різні, квітучі одночасно сорти, але кращі запилювачі: Гордість Бакчарі, Восторг, Німфа, Амфора.
Зимостійкість: має дуже високу посухо- та морозостійкість.
Головні переваги жимолості: регулярне плодоношення, крупноплоднiсть, врожайність, десертний смак плодів, зручний збір ягід - урожай зібрати можна швидко і легко, так як гілки широко розташовані, високий рівень стійкості до хвороб і шкідників.
Ягоди жимолості багаті вітамінами, мікроелементами (магній, залізо, мідь, йод), містять аскорбінову кислоту. Дуже смачні свіжі, а після сезону в сушеному вигляді, замороженому, у вигляді джему, соку і наливок.
Регулярне вживання жимолості - гарантія відмінного імунітету і відмінна профілактика ГРЗ, бронхіту.
Виробник: ТМ "Декоплант".
Саджанець із закритою кореневою системою
Залежно від клімату, в якому виростає жимолость, вміст цукру і кислоти в ягодах різниться. В умовах сухого жаркого клімату збільшується вміст цукрів, зменшується кислотність, однак при цьому збільшується кількість дубильних речовин, від чого у ягід з'являється слабка гіркота. Під вологе прохолодне літо в плодах навпаки підвищується кислотність і вміст вітаміну С.
До збору ягід жимолості приступають через 5-7 днів після початку дозрівання. За цей нетривалий час значно поліпшується смак ягід завдяки накопиченню цукрів і зменшення кислотності.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Грінландія © 2024
mail: info@greenlandia.com.ua