Категорії
Жимолость камчатська пізньостигла Бореал Б'юті (Boreal Beauty)

Жимолость камчатська пізньостигла Бореал Б'юті (Boreal Beauty)

Виробник ТМ "Декоплант"
Модель: Honeysuckle Boreal Beauty
Наявність: На складі
Ціна 115.00грн
- +
    - АБО -   В улюблені
Порівняти

Жимолость камчатська пізньостигла Бореал Б'юті (Boreal Beauty)
Сорт Бореал Б'юті невибагливий та досить витривалий, підходить для комерційного вирощування. Ягоди великі, чудового смаку, без гіркоти та терпкості, дуже солодкі, ніжні, з приємною кислинкою
Терміни дозрівання: ягода дозріває пізно (третя декада липня). Врожайність дуже висока, становить приблизно до 6 кг з куща
Характеристика ягід: ягоди дуже великі, масою 2,5-3,7 г, овально-серцеподібної форми, пружні та м'ясисті, дуже смачні.
Мають досить міцну шкірочку (не пошкоджуються при зборі), не підпікають на сонці, не обсипаються, міцно тримаються на плодоніжці.
Ростові особливості сорту: крона кущів куляста, компактна. Висота кущів 1,5-2,4 м, ширина 1,5-1,8 м. Гілки міцні, прямі, ростуть вертикально, не згинаються під вагою плодів. Регулярну обрізку рекомендовано проводити з шостого року, залишаючи по 7-9 здорових пагонів.
Стійкість до хвороб і шкідників: сильна, міцна рослина, з гарним імунітетом до хвороб та шкідників.
Запилювачі: для запилення необхідно висаджувати кілька кущів.
Кращими запилювачами вважаються Бореал Біст, Бореал Близзард, Соло, Хоней Бі, Аврора, Тундра, Серце Гіганта, Блакитний Банан
Зимостійкість: має дуже високу посухо- та морозостійкість.
Головні переваги сорту: регулярне плодоношення, великий розмір ягід, рясна врожайність, десертний смак плодів, високий імунітет до хвороб та шкідників.
Ягоди жимолості багаті вітамінами, мікроелементами (магній, залізо, мідь, йод), містять аскорбінову кислоту. Дуже смачні свіжі, а після сезону в сушеному вигляді, замороженому, у вигляді джему та соку.
Регулярне вживання жимолості - гарантія відмінного імунітету і відмінна профілактика ГРЗ, бронхіту.
Виробник: ТМ "Декоплант".
Саджанець із закритою кореневою системою

 

Залежно від клімату, в якому виростає жимолость, вміст цукру і кислоти в ягодах різниться. В умовах сухого жаркого клімату збільшується вміст цукру, зменшується кислотність, однак при цьому збільшується кількість дубильних речовин, від чого у ягід з'являється слабка гіркота. Під вологе прохолодне літо в плодах навпаки підвищується кислотність і вміст вітаміну С.
До збору ягід жимолості приступають через 5-7 днів після початку дозрівання. За цей нетривалий час значно поліпшується смак ягід завдяки накопиченню цукрів і зменшення кислотності.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Грінландія © 2025
mail: info@greenlandia.com.ua